mandag 31. august 2009

Høstprosjekter-og litt inspirasjon..

Herlige "zink"-krakker....vil ha...

Dette blir høst prosjektet mitt ! Har vært så heldig å få en slik stol som nå er brun, og hadde først tenkt å male den hvit (bombe!!) Men etter å ha sett flere i sort i det siste har jeg bestemt meg for å gå for sort blank. Tenker stoffet blir lin....Gleder meg til å begynne.


Ønsker meg.... har fullstendig dilla på grått og zink for tida. Akkurat nå holder jeg på å male trappeoppgang grå og snart skal trappa også få gråmaling + litt hvitt på seg. Mannen i huset synes det ble vel mye grått her i huset, men det kommer til å bli sååå fint :)) Ønsker dere alle en super uke !!7 kommentarer:

Anna sa...

Spennende :) Tror det blir fint med sort blank på stolen, får litt mer kontrast til selve møbelet! Jeg har selv akkurat malt en stol sort 80 blank, nå står den til tørk etter siste strøk. Og grått ja, dilla på det selv. Kjøkkenet, og både mitt og mannens kontor er grå. Har lyst til å male gangen grå og! To much? Neeei! Hehe!

Ha en fin uke :)

victoria sa...

tror det blir kjempe bra med blank svart, har selv brukt det mye her og det er en flott kontrast til mitt ellers hvite hjem..
har selv dilla på sink og grått det er bare så flott sammen hvit og svart..
klem victoria

Margrethes hus og hage sa...

Spennende med stolen, håper det blir bilder...

Og det går mye i grått her også. Har falt litt for gråtoner, og synes det er lekkert!

Ha en fin kveld. Hilsen Margrethe

Therese sa...

Så flott prosjekt du har i vente!!!
Jeg ønsker meg og en slik stol for synes de er så flotte:) Flott blogg du har også!! Jeg legger meg til som følger jeg:) Kan jeg spørre deg hvor du har fått tak i zinksprayen i innlegget under?? Har endel ting jeg kunne tenkt meg å spraye i zink men har aldri sett noen spray:)

Anonym sa...

Hei på deg.
Takk for koselige ord inne hos meg:)
Kjempefine de zinkkrakkene, de kunne jeg ha tenkt meg. Har også vært i tankene på å male noe i trappen grått og noe hvitt. Gleder meg til å se hvordan det blir hos deg:)
Ha en fin mandag.
KLæm

The Créme House sa...

Zink er et utrolig flott materiale, og krakken du viser kunne jeg ønske meg også! Mal i vei, og lykke til med stolen. Klem fra Gro!

Olstad sa...

Spennende.

Lekkre inspirerende bilder. Tror det er noe rart med menn, min mann driver akkurat med det samme og maser om hvor mye grått det blir...

Ha en fin uke.