mandag 7. desember 2009

Hvordan skjule et stygt sikringsskap ?


Ja, det har jeg spurt meg selv om endel etter at ganga ble pusset opp i sommer.

Dette sikringsskapet har jeg vært til mye irritasjon der det står -15 cm ut fra veggen, midt i ganga, og er egentlig litt i veien, så jeg var på jakt etter et skap jeg kunne sette foran.

Så da fant jeg ut at dette skapet hadde egentlig gjort sitt på badet i snart ni år. Nå stod det faktisk å skreik etter maling og hadde veldig lyst på en ny oppgaave i huset. Så da var det bare å svinge kosten...og få mannen i huset til å skjære ut bakveggen


Nye knotter måtte tilOg for å ikke se rett i sikringsskapet, fant jeg ut at en hvit, skjønn løper jeg hadde liggende passet perfekt til å henge foran glasset. I den nederste skuffen fikk jeg plass til sånne pc- duppeditter / bokser og ledninger :) Lykke !
Så dette ble resultatet...ble godt fornøyd med det.

13 kommentarer:

Bomull sa...

Så lurt, det ble jo virkelig lekkert :)

Kristine sa...

Hei :)

For en vanvittig god idé!! :) Jeg har intet mindre enn TO stygge sikringsskap og er på leting etter en måte å kamuflere dem på. Ja, lekkert ble det i gangen din :)

Ha en fin kveld.

lillelise sa...

Kjempegod ide! Denne skal lagres til gangen her i huset står for tur, har lenge grubla på åssen det problemet skal løses... Og så fint som det ble!
Ha en fortsatt fin kveld

Hulda sa...

Det må jeg si! Det ble jo virkelig lekkert!! Vi har samme problemet i gangen her, men heldigvis er skapet hvitt.. Men, kanskje det ville gjort seg å male det med tavlemaling? Nei, jeg vet ikke. Flott løsning hos deg iallefall!

Charlotte sa...

Genialt!! Kjempefint ble det!!!

God natt fra Charlotte

Nina i Paradiset sa...

Har vi samme sikringsskap, eller?? ;)
Det der var kjempefint! Heldig som hadde ett passende skap da, og nydelig med duken bak vinduet!

Vi skal bygge inn vårt, sånn at det går i ett med veggen. -Eller det vil stikke litt ut da, men håper vi får det til å se ut som ett gammelt innebygget skap. Vi har senket det halvveis inn i veggen vi da, men siden den ikke er tykkere enn 7 cm, stikker det litt ut.

Fru Glitters Hus sa...

Nydelig ble det i Almas hus med skapet :-) For en fantastisk ide:-) og det var bare helt skjønt med duken foran glasset, ble bare utrolig lekkert i hvit. Klem

Guttemamma sa...

Først må jeg bare si tusen takk for koselig ord om bloggen min!!! Og du,det skapet-for en genial ide!!! Ble SÅ vakkert!! Send ideen til NIB med en gang!!
klem

Home By Virginia sa...

For en lekker ide...!!! :)
Det ble jo kjempe fint... Takk for tipset... :)

Loppe Leah sa...

Så fantastisk smart... Det var et utrolig godt tips jeg skal benytte meg av. vi har et grusomt sikringskap jeg gjerne skulle hatt skjult..

God kveld til deg:)

Loppe Leah sa...

... glemte å skrive at jeg kjøpte lykta av alle steder på en klesbutikk i strømstad.. Var kun den der..Så kan desverre ikke hjelpe deg der..

I drømmeslottet sa...

Så utrlig genialt sikringsskap!!!Og lekkert ble det også, du er kjempe flink!!

Anonym sa...

hvordan merker du det så brannmannskap finner fram? holder det at det står "sikringsskap" på skapet en plass?