mandag 28. desember 2009

Nok en herlig fridag..

I dag har det vært nok en deilig romjulsdag. Vi hadde en labbetur ned til sjøen for å skuffe snø av båten, så da måtte jeg ta noen bilder av det skjønne vinterværet. I morgen går reiser vi på hyttetur på fjellet og får forhåpentligvis ennå mere av dette. Fortsatt God Jul og et riktig Godt Nytt År ønsker jeg dere alle i blogglandia som er innom her.

Måtte bare ta med et bilde av juletreet, som ble pyntet 2 ganger i år !! Fordi mellomste jenta var så veldig missfornøyd med at det var et utprega mamma-tre, det manglet veeldig mye rødt mente ho...så for at alle skal være fornøyde i disse juletider tok jeg ned all pynt og vi startet på nytt og de fikk pynte med masse rødt ( ser ikke å mye av det her, noe må ha falt av..hehe) Men jeg er iallefall veldig fornøyd med juletrefoten! Så fikk de i tilegg et lite juletre på minstemann sitt rom..her ble det myyye rødt :)


4 kommentarer:

Anne Mette Lie sa...

Flotte bilder! :-) *romjulsklem*

Magny sa...

fine bilder...
riktig godt nytt år!!

Anno 2009 sa...

Tusen takk for den koselige kommentaren på min blogg. Det var jammen koselig!

Flott og kreativ blogg du har. Kan ikke huske om jeg har streifet innom denne før. La deg til blogglisten min jeg, så kan jeg følge deg videre, om det er greit;).

Masse flotte og delikate bilder i bloggen din;-).

Fortsatt et godt nytt år til deg;).

moa sa...

hei,hei

så fine bilder!
synes juletreet med mye rødt var superkoselig!
ønsker deg et godt nytt år!

moaklem