søndag 4. april 2010

Påskesysler og litt påskepynt

Å lage påske egg ble plutselig veldig gøy her i huset, både for store og små hender..så her er noen av resultatene, resten ble gitt bort med litt påskegodt inni til de vi var på påskebesøk hos
I ferien hadde vi koselig overnattingsbesøk av noen tantebarn, og dette egget ble laget av niesen min...kjempefint!

Litt mere påskepynt :Skjønne tova egg som minstemann kom hjem med fra skolen....kjempefine var de !!


Hønemor & barn som vi laget i fjor....En annen Hønemor & to små tupper som ble strikket for et par år siden...Og to fantastiske skjønne kyllinger og en liten karsepotte, igjen fra førsteklssingen i huset....det varmer hjertet til ei "lage-glad" mamma når han kommer hjem med noe så nusselig :) Fortsatt Glad Påsk - enda en dag igjen :)
5 kommentarer:

Silje sa...

Å! Så mye herlig pynt! :) Elsket påskeeggene dere hadde laget! Veldig inspirerende! Tror jeg må kjøpe noen påskeegg på salg - og lage til neste år! :)

Fortsatt god påske, ja! Det er fortsatt en dag igjen! :)

Klem fra meg

Minka sa...

Så flotte egg dere hadde laget dere, og koselig å gi noen vekk og..Og hva er vel søtere enn når de små kommer hjem med selvlagde ting..klems..

Janne Karin sa...

Så mye fint av påskepynt du har lagt. Tenkte jeg også skulle lage decupage på egg men vet ikke hvor jeg skal få tak i nøytrale egg, får være på utkikk til neste påske:)

Fru Glitters Hus sa...

Så flotte egg dere hadde laget:-) Gleder meg til neste år når du skal lære meg å lage slike.

Ha en fin fin dag der henne i Almas hus.

Klem

Lille Liljehvit sa...

Hei hei :)

Så kjempekoselig at du har lagt det som følger, og vil være med på give-away'en min! :) Ja du kom i siste liten, men det er lov! :) Jeg setter såå stor pris på alle som vil følge bloggen min :) utrolig koselig!!

Ha en kjempegod helg!!! Og følg med i morra kveld :)

Klemmer fra LiljeHvit