onsdag 2. juni 2010

Se hva jeg fikk !!

Jeg bor i verdens beste nabolag, her trives vi utrolig godt, masse liv og røre ute i gata både formiddag og ettermiddag. Og barna har alltid noen å leke med. Jeg føler meg veldig heldig og er evig takknemlig for å ha sånne skjønne folk rundt meg.
Og tror du ikke en av dem kom til meg nå i kveld og sa hun hadde et bord hun lurte på om jeg ville ha......hun visste jo jeg var glad i gamle ting, og dette hadde hun ikke plass til. -Om jeg ville?!! Dette bordet er helt fantastisk, nesten 100 år gammelt, med stor flate- et perfekt sofa bord.
-Gleder meg til å sette igang med pussing og maling her. Tenkte først å male det hvitt (bombe!) men er det noen som har andre forslag til hva jeg kan gjøre, så er jeg åpen for det.

10 kommentarer:

Fru Glitters Hus sa...

Fantstisk:-) For en nabo, skal si du var heldig! Du skriver at du er heldig som bor i dette nabolaget med så mange flotte folk, men de er også utrolige heldige som bor nærme deg min skjønne venn:-)

Er jo helt enig med deg at hvit er jo en slager, og alt blir jo hvit her i dette huset også, men jeg har et bord jeg lurte litt på om jeg skulle prøve drivvedbeis på bordplaten og hvitt på beina?
Uansett hva du gjør vet jeg det blir fint, for dette er noe du kan:-)
Ha en strålende ferie alle sammen, gleder meg til å høre alt om den.
God tur og mange varme klemmer.

My home is my Castle - by Kari sa...

Så heldig du er .. Bprdet er kjempelekkert :)

Klem,Kari

Har en drøm... sa...

Åj, så heldig du var! Helt utrolig at noen gir bort slikt:) Kjempeflott hva det... Jeg hadde malt det hvitt og gitt det en wallstickers, har sett så mange gjøre det her inne nå og syns det er så kult:)

Ha en flott dag!

Klem Line

Bettum Villa sa...

Kjempe fint og massivt bord. Tror det blir fint uansett hvilken farge du velger. Så bare kjør på!! Gleder meg til å se resultatet!

Klem Madelén

Landlige Hjem sa...

Så heldig du er!! ♥
Dette var virkelig en god nabo, men du er nok sikkert like god selv :)
Nydelig gammelt bord dette :)
Håper solen og varmen har nådd deg også :)
Ønsker en flott dag!!
Klem klem Anki

Mona. sa...

Herlighet for noen snille naboer du må ha !!!!! Et smykke av et bord !!! Heldige deg :) Men hvitt hadde jeg ikke malt det i.....aldri !! Gleder meg til å se hva du finner på :)

Margrethes hus og hage sa...

For en snill nabo, da :) Det var jo litt av en gave å få. Blir spennende å se hva du gjør med bordet.

Ønsker deg en fin helg. Hilsen Margrethe

salige lavendel sa...

Wow, dette var et flott og røfft bord! Hva med å beise med drivved-farge?? Og spare på de malingsrestene som er på bordet her og der??

salige lavendel sa...

Blir sikkert like fint i hvitt! =)

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei...
For et flott bord :)))
Fin og koselig blogg du har...
Ha en fin helg :)