fredag 2. juli 2010

Ferdig bord og andre prosjekter

Da var bordet ferdigmalt, og jeg fikk mange gode forslag. Først malte jeg hele bordet hvitt, men så ombestemte jeg meg, og pusset og pusset to strøk med maling av(pes!) og så beiset jeg topplaten med drivved-farge - resultatet kommer her...og eieren er veldig godt fornøyd, Og sender samtidig en stor takk til Fru Glitters Hus som forelso nettopp dette :) En liten premie for beste forslag venter på deg.

Her om dagen fikk de "maritime" trekkene til sofaen komme fram fra glemselen....de er egentlig litt søte disse, har ikke hatt de på sofaen på flere år, men de er jo veldig praktiske nå om sommeren når barna fyker inn og ut med deilige, svarte sommerbein...


Og mellom maling av bord og andre møbler har mor påtatt seg enda et prosjekt......som det kommer flere bilder fra etterhvert Ønsker alle som er innom ei herlig, solfyllt helg! Klem fra AlmasHus4 kommentarer:

Anonym sa...

Bordet ditt ble veldig bra:) Prosjekter er alltid gøy og hos oss så er det litt for mange prosjekter på gang egentlig og jeg ser frem til at en del blir fullført i løpet av sommeren.

Stikker innom for å se mer av ditt nye prosjekt.

salige lavendel sa...

HERLIG rå overflate på bordet!! Personlig liker jeg dette mye bedre enn helt hvitt. Jeg har også planer om å prøve meg på drivved-beisen, bare elsker det røffe preget.

Fru Glitters Hus sa...

Takk for sist , koselig var det.

Bordet ble nydelig, og det blå trekket er bare skjønt, vil au ha sånt .:-))))))

Ha en fin fin uke alle dere.

Varme klemmer

Sally' miljøvennlige hjem sa...

Åhh likte stilen på stua! Kult bord- virkelig stilig med hvite bein og en slitt tre-topp. Og de maritime trekkene på sofaen var absolutt ikke feil :-) Vi har nylig bestilt en grå loungesofa og jeg skal sy putetrekk i hvitt og blåstripet :-)