mandag 20. september 2010

Hva gjør jeg med denne?

Denne gamle kista har jeg hatt i mange år, men nå har jeg lyst til å forandre litt på den. Er det noen som har ideer?


5 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Den kan du säkert fixa till supersnygg, måla i någon fin färg, betsa och måla med shabloner på. Snygg kista!

Kram L-L

Et hverdagshjem sa...

Nå er jeg sikkert litt kjedelig, men jeg ville malt den hvit ;) Kanskje limt på noen sjablonger/veggord... Fotoprint'n har mange fine ;)
Fin kiste!

Minka sa...

Var en flott kiste, mye man kan gjøre da..Men som de fleste hadde jeg vel malt den hvit med en eller annen skrift på,hihi..kanskje hatt ett saueskinn i en litt mørkere farge slengt over? Uansett, blir gøy å se hva du går for..klems..

andre sa...

Jeg vil nok som de fleste andre her malt den hvit.
Men jeg vile nok kjøpt en syre basert malingsfjerner og penslett på her og der for og så skrapt bort litt maling igjen for og i motsettning til sandpapir få mere den naturlige slitasjen på den... kanskje funnet noe mere smijerns detaljer og puttet på den?

Fru Glitters Hus sa...

Denne kisten var jo knall lekker, så gøy når en har noe som har fulgt en i mange år som du kan "fikse" litt på.Hva med og bruke drivved beisen(som du er så glad i) på lokket og hvitt på det andre, så kan du feks skrive på lokket med hvite bokstaver et ord på hver side av beslaget. Alt på en linje. Ja ja du finner nok den beste løsningen kjenner jeg deg rett. For dette er du knall flink på. gleder meg til og se den ferdig:-) Kjempe klem fra mitt hus til ditt:-)