lørdag 22. januar 2011

Den vokser...

....Green Gate - samlinga mi. Og etter jula ble den så pass stor at jeg synes den måtte få en egen hylle plass. Blir glad av å se disse skjønne mønsterene. Og det som er så bra er jo at de ulike mønstrene er så fine sammen. Gøy med litt av hver. Tenker jeg må få tak i mer av det med blå nyanser i mot våren.


Skjønne sommer blomster....


5 kommentarer:

Manne's hverdag sa...

Har ikke vært så gira på Greengate helt til jeg så de fantastisk vakre tallerknene.

MÅÅÅÅÅ HA!!!

Ha en fortsatt fin helg!!!

Hilsen
Marianne

Beate sa...

lekkert! er veldig glad i gg jeg og

klem beate

Huset på terrassen sa...

Fantastisk mye fint du hadde i hylla di, elsker Greengate :) Ha en super søndagskveld! Klem

Merethe sa...

Så mye fint!! Jeg har ikke vært spesielt interesert i GG egentlig, har tenkt at det bare var en bloggeflopp! Men jeg er så enig med hun første som skrev over her, når man ser de tallerknene blir man jo helt tussette! Også så nydelig alt er i sammen! Jeg tror jeg må utvide mine to skåler litt :) Hyllen din er bare så nydelig også, den skulle jeg også gjerne hatt :)

Jeg har fått så mye skryt av smykket jeg fikk av deg! Det er så mange som synes det var så nydelig gjort av deg! Det henger på en fast plass på kjøkkenet når det ikke er i bruk, på veggen rett ved spiseplassen. Ser på det hver dag! :)

Ønsker deg en god uke!

Kjempeklem fra Merethe

eba sa...

For en flott tallerkenhylle! Jeg har som du de grå koppene med plkadots og de med roser - som du også har fat i. De fatene var fine... jeg hadde ikke tenkt å kjøpe fat, men nå må jeg re-vurdere... ;)