lørdag 9. mai 2009

Deilige dager

Nå er det deilige dager, som bare må nytes......-måtte ut å ta litt bilder av sjøen like ved oss her om dagen..det går så fort, nå er det ikke lenge før vi kan ut å sitte på holmene å nyte solfylte dager..drømme..Har endelig fått planta ut litt sommerblomster, det gjør godt i sjela :)
Handletur:
Hadde en koselig bytur med eldste-jenta i uka som gikk, det ble nytt 17 mai-tøy, og det måtte på med en gang vi kom hjem..


Lykken er å være elleve år og bli så gla for ny kjole og jakke fra wow...Herlig.Disse "måtte" hun bare ha til, de var jo skjønne og da, ikke rart jenta var fornøyd..
Og etter ny bytur idag der denne bunka ble inskaffet, skulle søndagskvelden være reddet, bare så man er sikker på at man har et alternativ til pensumlitteraturen ettersom opp til flere eksamener nærmer seg.... God uke til alle..

3 kommentarer:

moni sa...

vet hvordan det er med eksamener som nærmer seg og hvor travel denne tiden er sukk... åsså er jeg kanskje litt flink til å prioritere litt feil og ta litt skippertak også da.. så herlig å bli så fornøyd med nye 17 mai klær, skjønt:) var en fin kjole da og lekre sko til:) nydelig pyntet ute:) øsnker deg en videre fin helg:)

Livs Lyst sa...

Så flinke dere eksamen-mennesker er! Jeg er veldig glad for at jeg slipper det...! Men har hatt mine vårer jeg også gitt, for å si det sånn.

Men så herlig den uteplassen deres så ut!!!!
Kjempe koselig!

Hilsen L-jo som vil legge seg snart... :O)

Kari sa...

Tusen takk for skjønn hilsen på bloggen min! Veldig koselig å lese:)) Zink sprayen kjøpte jeg på europris. Den er kjempefin. Gir en veldig flott finish. Ønsker deg en super 17 mai helg! Klem