søndag 12. juli 2009

Sommer prosjekterHer er noen av mine sommer prosjekter.Ferieturen vår ga meg inspirasjon.. Nå er jeg klar for litt oppussing av loppisfunn. Og jeg lurer faktisk på å male noen av disse møblene lyseblå eller lysegrønne. Alt trenger jo ikke være hvitt.
Denne isblå fargen så jeg mye av i Hellas, og den er egentlig ganske fin :)6 kommentarer:

Linda sa...

Godt å se det er flere som har prosjekter på gang!!!Og den lysblå fargen var nydeeelig!!!Ha en fin søndag!Linda

S & E sa...

Så flink du er. Utrolig flott bord - det skulle jeg gjerne hatt :-) Lyseblått eller lysegrønt er nydelig. Jeg har fått dilla på den gamle lysegrønne fargen som mange gamle møbler var malt i tidligere. Lykke til!

Ann-Helen sa...

For en flott blogg du har, lekkert:)
Nydelig farge, blir sikkert kjempefint!

Fin i Formen - Margrethe sa...

Hei og takk for besøk på bloggen min:) Selvfølgelig er det greit at du linker til meg:) De isblå fargen var lekker. Sval og ren i uttrykket.

Aalerud Stall sa...

Hei:-)

Takk for koselig besøk på min blogg! Jammen har du gjort noen bra loppisfunn, gleder meg til å se resultatet:-) Selv er jeg veeeeldig lat om dagen, og nyter sol & ferie... Men nå skal vi igang med å lage treningsrom/gjesterom samt et nytt vaskerom i kjelleren, så friheten varer nok ikke lenge. Lykke til med oppussingen!

Hilsen Britt:-)

P.S Legger deg til på min bloggliste, hvis det er greit?

Sanna sa...

Helt enig med du - ikke alt behøver være hvitt. Gleder meg til å se hva du velger - isblått er bare så fint om sommerlig ;o) Fortsatt god sommer ønsker jeg deg ;o)