søndag 12. juli 2009

Sommer prosjekter



Her er noen av mine sommer prosjekter.











Ferieturen vår ga meg inspirasjon.. Nå er jeg klar for litt oppussing av loppisfunn. Og jeg lurer faktisk på å male noen av disse møblene lyseblå eller lysegrønne. Alt trenger jo ikke være hvitt.












Denne isblå fargen så jeg mye av i Hellas, og den er egentlig ganske fin :)



6 kommentarer:

Lindas hus sa...

Godt å se det er flere som har prosjekter på gang!!!Og den lysblå fargen var nydeeelig!!!Ha en fin søndag!Linda

S & E sa...

Så flink du er. Utrolig flott bord - det skulle jeg gjerne hatt :-) Lyseblått eller lysegrønt er nydelig. Jeg har fått dilla på den gamle lysegrønne fargen som mange gamle møbler var malt i tidligere. Lykke til!

A-H sa...

For en flott blogg du har, lekkert:)
Nydelig farge, blir sikkert kjempefint!

Margrethe sa...

Hei og takk for besøk på bloggen min:) Selvfølgelig er det greit at du linker til meg:) De isblå fargen var lekker. Sval og ren i uttrykket.

Aalerud Stall sa...

Hei:-)

Takk for koselig besøk på min blogg! Jammen har du gjort noen bra loppisfunn, gleder meg til å se resultatet:-) Selv er jeg veeeeldig lat om dagen, og nyter sol & ferie... Men nå skal vi igang med å lage treningsrom/gjesterom samt et nytt vaskerom i kjelleren, så friheten varer nok ikke lenge. Lykke til med oppussingen!

Hilsen Britt:-)

P.S Legger deg til på min bloggliste, hvis det er greit?

Ingveig sa...

Helt enig med du - ikke alt behøver være hvitt. Gleder meg til å se hva du velger - isblått er bare så fint om sommerlig ;o) Fortsatt god sommer ønsker jeg deg ;o)